Yanıt
3.02Giriş yaptıktan sonra aynı çalışırlar.
Şifreleri zaten bir şifre yöneticisinde tutuyorsanız e-posta size uyar. Hiç iletişim bilgisi bırakmamayı tercih ediyorsanız token size uyar. /signup sayfasındaki sekmelerden seçersiniz ve kaybederseniz hiçbiri kurtarılamaz.
Yardıma dön