Jawapan
1.02Hanya untuk membayar.
Item yang anda tambah semasa log keluar kekal dalam pelayar ini sehingga anda kembali. Troli memuatkan sehingga 10 baris. Buka laman dalam pelayar lain atau pada telefon anda dan troli di sana akan kosong.
Kembali ke bantuan