Jawapan
5.04Kami tidak dapat mendapatkan kedua-duanya kembali.
Kami tidak menghantar e-mel, jadi tiada pautan set semula, dan kami tiada cara untuk mengesahkan pemilik akaun. Satu-satunya pilihan yang tinggal ialah akaun baharu, sebab itu skrin pendaftaran meminta lebih daripada sekali supaya anda menyimpan butiran anda.
Kembali ke bantuan