Odpowiedź
5.04Nie możemy odzyskać żadnego z nich.
Nie wysyłamy e-maili, więc nie ma linku do resetu, i nie mamy jak potwierdzić, kto jest właścicielem konta. Jedyną opcją jest nowe konto, dlatego ekran rejestracji kilka razy prosi o zapisanie danych.
Wróć do pomocy