Odpowiedź
6.01Nie.
Gdy VPN jest włączony, nie zapisujemy otwieranych stron, treści ruchu, zapytań DNS, twojego prawdziwego IP ani czasu połączenia i rozłączenia. Serwery są skonfigurowane tak, by nigdy nie zapisywać takich danych na dysku.
Wróć do pomocy