Відповідь
5.04Ми не можемо повернути ні те, ні інше.
Ми не надсилаємо листів, тож немає посилання для скидання, і ми ніяк не можемо підтвердити, кому належить акаунт. Лишається лише новий акаунт, саме тому екран реєстрації не раз просить зберегти дані.
Назад до допомоги